Voltooiing deel III van de trilogie "De Smaak van Korenwijn / De bittere beker" verschijnt december 2021

18-01-2021 11:00

Menig lezer heeft ons gevraagd naar de voortgang van deel III, de voltooiing van de jachtthriller trilogie van "De Smaak van Korenwijn".

Wij kunnen u mededelen dat deze gepland staat voor 15 december 2021. Het derde deel krijgt de titel mee: "De Bittere Beker" en speelt zich eveneens af in de Uckermark, een streek in het gebied Brandenburg/Berlijn.

De spannende jachtthriller is een vervolg op deel I - De Smaak van Korenwijn / .30-06 - en deel II - De Vergelding -  

Het verhaal speelt zich af rondom en in en rond kasteel Boitzenburg te Boitzenburg.

Als de jonge Anna Mayer, studerend aan de universiteit van Cambridge, onderzoek doet naar het historisch eigendom van een kasteel in haar geboortestreek Uckermark in het voormalige Oost- Duitsland doet ze een gruwelijke ontdekking.

Op zoek naar de waarheid om achter haar eigen identiteit te komen moet ze zich wapenen tegen de macht en het geweld van de heersende adel en de Vrijmetselarij. Een gecompliceerde en spannende opgave waarbij Vrijmetselaren belang hebben de waarheid verborgen te houden.   

Zal het inspecteur Wolff lukken om in deze zoektocht de complotten te ontrafelen en Anna haar ware leven terug te geven?

In deze ruim 900 pagina’s tellende boeiende en meeslepende thriller wordt u meegenomen in de historie van de streek Uckermark in Brandenburg, zo’n honderd kilometer boven Berlijn. 
 

Wij wilden u deze informatie niet onthouden.

Namens de redactie.

Berthoo Lammers (schrijver)