De Smaak van Korenwijn - '.30-06'(Deel I van de trilogie)

De Smaak van Korenwijn  '.30-06' is een boek dat in 400 paginas het verhaal vertelt van de Nederlandse jachtheer, Jacques In ’t Gooi. Hij betrekt een jachthuis op een landgoed vlak onder het idyllische plaatsje Fürstenwerder in het voormalige Oost-Duitsland. Hij leeft volledig op kosten van zijn naïeve vrouw, Violetta de Wit. Op sluwe wijze laat hij zijn droom in vervulling gaan.

In 't Gooi leidt een anoniem dubbelleven. Het is een jachtheer die op meedogenloze en gerafineerde wijze vrouwen uitbuit en tot slachtoffer maakt. Totdat er iemand met een diepgewortelde obsessie en rancune opstaat en besluit een einde te maken aan het leven van deze jachtheer die oplichting en jarenlange geestelijke terreur tot Koninklijke Kunst had verheven. 

De locatie in Oost-Duitsland

Een psychologische thriller die zich afspeelt op het Landgoed `Klein Schorfheide`, diep in het voormalige Oost-Duitsland bij een dorpje in de buurt van de stad Prenzlau. Een Nederlandse echtpaar - Jacques In 't Gooi en Violetta de Wit- nodigen op hun gepachte landgoed een groep jagers uit die mogen deelnemen aan een drijfjacht… Na afloop wordt de gastheer dood op een jachtkansel aangetroffen. Inspecteur Friedhelm Wolff staat voor een moeilijke opdracht. De gevolgen van naïviteit, oplichting en uitbuiting worden pijnlijk zichtbaar.
 

Berthoo Lammers 

Het boek kost € 19,95 en is hier te bestellen  
Voor de maand mei 2016 geldt een speciale actieprijs van € 17,50

(exclusief € 3,50 verzendkosten)